norbertomomo Creative Commons License 2012.03.27 0 0 5056

Hidd el, én is tudom hol a helyünk. Viszont azt is tudom, hogy nem régen kezdtünk el valamit tenni annak érdekében, hogy ne haljon meg teljesen nálunk ez a lelátói dolog. Össze lehet vetni a tavalyi szolnok elleni lelátóképet az ideivel. Tudom-tudom, jobb a csapat.

Amúgy szerintem minden táborban érzékelhető a visszaesés, nem csak kosár szinten. A szolnok sem az, mint pár éve és persze a Körmend sem.

Pénztárgép és görögtűz a csarnokban ilyen törvények mellett az említésre sem méltó szerintem.

A szidás dolog érdekes. Azt én is észrevettem, hogy sokak szemét zavarja, hogy már nem úgy megy a Falco tábor minden meccsre, hogy szétbaszunk mindent, és csak szidunk végig. Szerintem ez inkább jó, mint baj. Nem tudom a semleges Falco-Körmend meccs előtt hányszor voltunk hangosabbak a körmendieknél (sokszor biztos nem), azóta szinte mindig pariban vagyunk velük. Úgyhogy ez szerintem nekünk tett jót.

S még annyit szeretnék mondani, hogy az emlegetett generációváltás óta nem maradt üresen vendégszektor, sem szolnokon, sem máshol.

Összegezve: messze vagyunk még nagyon attól, amit szeretnénk, de szerintem haladunk.

Hajrá Szombathely!

Előzmény: basketfan69 (5047)