djuice Creative Commons License 2012.03.25 0 0 14381

Nem tudom a win CE alapú fonok megennék-e az asio drivert igénylő zenei programokat, de termelődnek szépen az andros platformra is az ilyen-olyan programok. Hangfelvevő-editor (pl. mint SoundForge) már van rá, magam is használtam ilyet és nyilván az telefon természetéből adódóan mindig az embernél tud lenni. Sajnos ez magában is rejti a hátrányát, mert nyilván egy kettős természetű készülék, s még a nagyi becsörög rá koncert alatt hogy kisült a pogácsa, érdemesebb célirányosabb eszközben keresni a megoldást.

A másik meg az, hogy nemrég olvastam, jelenleg az andro rendszerű kütyük helyenként 20x nagyobb latencyvel dolgoznak az Appleös iOS-es társaiknál, ami szintén determinál. De fog ez változni hamarosan, a jövő már elkezdődött! :)

Kawai Spectra mai szemmel a legborzasztóbb csörgős müa. billentyű, a napokban próbáltam egyet. Ettől ma bármelyik kínai kontroller jobb választás, de egy A33-nál nem sok olcsóbb és kompaktabb dolog van, ami még jó is ezt tudjuk. Esetleg kiegészítve egy habkönnyű Korg X50-el már a szinti is megoldott kérdés vele és még épp játszható a billentyűzete. Ha sampler is egyben kellene az orgona mintákhoz, ott a TR61 szintén Korgként 7,5kg és gyárilag SD kártyás! Pont ilyen platformra született is már hangmintás orgona megfejtés, ITT.

Előzmény: tehtube (14378)