emojnarode Creative Commons License 2012.03.24 0 0 1162

Üdv a fórumon ! Szívesen látunk itt a térfélen, különösen ha helybéli vagy, legalább akad valaki aki kiigazítja az esetleges tárgyi tévedéseket. Természetesen Arizona nevü település nincs a térségben, én használtam ezt a fogalmat a piacot illetően, különös helyzete kapcsán. Nagyjából akkor jártam ott első ízben amikor Te is és akkor még virágzott a kereskedelem. Ahogy írod is, azóta varázsát vesztette ilyen és olyan okok miatt. Nagyjából megerősítettél engem, hiszen engem is  Sarajevoi barátom ismertetett meg ezzel a piccal, anno. Itt a fórumon, csak mint különlegességként tettem róla említést. Többet nem is érdemel, hiszen nekünk az utazás a célunk és ahogy The Rible is írta a napokban rábeszélni azokat, akik netán a mai nap is félnek Bosznián átutazni, meggyőzni őket, hogy aggódásra nincs okuk. Te, mint odavaló, ebben sokat segíthetsz, hiszen akad még tapasztalat hiányában utazó kalandor aki bizony eltéved a Bosnyák "pampákon". A lényeget Iborli fogalmazta meg -de ez már egy más téma lenne. Üdv tehát mégegyszer itt a fórumon és hát remélem ezentúl több alkalommal jelentkezel.

Előzmény: Bosanac (1160)