De hol lakik a harmadik? :-)))
Ne gondold hogy valaki valamit is felvett, vagy rossznak értelmezett, Ati rákötött egy poént ezzel a 3 nik egy személy írásával, én meg folytattam. Nem rólad szólt. Szerintem aki ide olvas, az jól el tud különíteni hármunkat. Pláne hogy én a "hármasban" nem csak a hasonló gondolkodást, de az ellentétest is jól látom. Pl. kérdezd csak meg hogy mi a helyedben milyen koronaformát választanánk! Megspórolom a kérdést és a válaszokat.
Ali-bá: szuperorsó, tányér korona
Aitfoci: karcsúorsó, esetleg sövény
Én: sövény, katlan korona
Végülis bármiről is beszélgetsz velünk, garantálom hogy 10-10-10 válaszban szerepelni fognak ezek a szavak:-) Mindhármunknak meg van a "mániája" És mindhárman belevesszük másét a sajátunkba. Én dupla szuperorsós sövnyt csinálok, Ati szuperorsós őszibarackot, Ali-bá meg szerintem most is a kertben piszkál egy fát hogy ott hajtson ki ahol ő akarja. :-))
Egy kicsit "hóbortosak" vagyunk mind a hárman, próbáljuk megzabolászni a természetet, azunán meg hogy mi lesz belőle, majd meglátjuk. Ali-bá már letett ezt-azt az asztalra, így neki könnyű, :-) mi meg próbáljuk utól érni. Az az egy ami viszont teljes mértékben egyezik bennünk az az, hogy szinte megszálottként szeretjük a gyümölcsfákat. Nekem ez nem hobbi, kimondottan szórakozás. Magam részéről, szivacsként póbálok minnél többet megtudni, és abból összehozni valami érdekeset.
A "hármas" bár szerintem vagyunk itt többen is, csak kevésbé aktívak a fórumon, nyitott. Én bárkit szivesen látok akinek elég messzire gurult a gyógyszere, mert ha valaki egyszer igazán belekezd ebbe a hobbiba, az garantálom hogy függővé válik.