ő azért fizet szállodát neki, hogy egy igazgatóhoz méltó életet éljen, és sziveskedjék ugy is viselkedni, és az ebédlőben étkezni.
Ezt tudom neked mondani, azon tul, amit már leirtam és nagyon egyetértek vele. Akinek reprezentáni kell, annak reprezentálni kell.
Nem szívesen dörgölöm az orrod alá, de a trükközéstől elég gyorsan eljutottunk a reprezentálni kell-ig:))
Innen indultunk:
Viszont nem lehet trükközni, mivel nem zsebbe kapják a lakhatási támogatást, mindent az Országgyűlés Hivatala fog intézni.
Te meg most csavarsz rajta egyet, de nem baj, mert ha van alapja annak ami írsz én elfogadom.
De miért kéne az ogy. képviselőnek a lakásán reprezentálni?
A támogatást azért kapja, hogy legyen hol laknia. Nem állandóan, hanem amíg a munkája BP-hez köti.
Ha igazad lenne, akkor minden képviselő aki BP-en lakik jogosult lenne egy olyan lakásra ahol "reprezentálni lehet".
Sőt! Mi van, h az aki miatt reprezentálni kell elmegy mondjuk a lakására Kisujszállásra?
Vegyünk minden képviselőnek egy olyan lakást amiben reprezentálhat?
Más oldalról viszont:
A képviselőség nincs iskolai végzettséghez kötve. Van olyan képviselő aki 8 általánossal igazgatja a hazát.
Ha egy ilyen képvislőt beültetünk egy csilli-villi lakásba akkor már tud reprezentálni?
És van még egy harmadik oldala is a dolognak, de ezt később:))