maxel Creative Commons License 2012.03.21 0 0 89

Kedves twist! Nem tudok ujat mondani ahhoz képest amit elmondtam. Ugy látom nem értesz, hát elmesélek egy történetet, hátha igy jobban megérted.

Egy ismerősöm Ny-Némterországban dolgozott, egy ottani cégnek volt a magyarországi vezetője, ott tanulta be a szakmát. A tulaj egy szállodában bérelt neki lakást. Az ismerősömnek nem volt kedve lemenni vacsizni, a szobájában evett, a tulaj megkereste és finoman felelősségre vonata, ne hozza őt szégyenbe: ő azért fizet szállodát  neki, hogy egy igazgatóhoz méltó életet éljen, és sziveskedjék ugy is viselkedni, és az ebédlőben étkezni.

Ezt tudom neked mondani, azon tul, amit már leirtam és nagyon egyetértek vele. Akinek reprezentáni kell, annak reprezentálni kell. Mátyás király egy évben 3x vetette ki az adót, mégis ő volt az igazságos. Senki nem háborgott ellene, sőt, az utána következő Lacikonyhás királyt szégyellték, és ugy gondolták, inkább élne királyhoz méltó életet, hogy ne kelljen szégyenkezniük miatta.

Nem hiszem, hogy a cigányoknak pénzt kellene még adni azon kivül, amit eddig is kaptak.

Előzmény: twist (69)