Sziasztok!
The Rible!
Köszönöm a tesztelést! :)
Lehet, hogy a sok kanyar ismeretében át kell szervezni az utat, vagy maradunk a jó szokásnál, hogy a rázós szakasz előtt fél órával kap a gyerek egy fél gyógyszert, hogy a róka ne utazzon velünk!!!!
Sajnos volt már útszéli kárpittisztitásban részünk, ha nem sikerült időben félrehúzódni az úton. :(
Június utolsó hetében utazunk, de már januártól tervezem, szervezem ezt a 9 napost utat, hogy a lehető legtöbb szép dolog beleférjen, de túlzásokba nem akarok esni. Lehet, hogy megfogadom a jótanácsot, és beiktatunk egy pihenőt, akkor viszont már pénteken munka után el kellene indulni, és még Szarajevó előtt (ahova estig elérünk Pécsről) keresnék egy éjszakára olcsó szállást.
A '70-es évek végén gyerekként utaztam már át erre, de nem sok mindenre emlékszem, csak arra, hogy az út valóban kanyargós, és gyönyörű, de sokszor a frász állt belém, és kékre-zöldre szorongattam Apukám háttámláját, mert még szalagkorlát sem volt az út mentén, csak beton tuskók, és a mélyben elég sok autóroncs heverészett....
Most így jóval negyven felett más szemmel látnám biztosan, azóta pedig történelem lett az az állam, és túl vagyunk egy szomorú időszakon is.
Úgy gondolom, most izelítőt kapunk egy kicsit Boszniából, és ha nem fér bele az időnkbe a sok látnivaló, majd alkalmat kerítünk arra, hogy visszatérjünk. Általában visszatérő utazók vagyunk, ami megkapó volt számunkra, többször visszatérünk, és mindig tovább jutunk a felfedezésben.
Addig is figyelem szorgalmasan a fórumot, és csipegetem az információkat.
Emojanrode igazad van, nagy hasznát veszem a beszámolónak, jó kis fórumra bukkantam. :)
Üdv mindenkinek!