"aki újabb segítséget nyújtott"
Te most tényleg azt vàrod el tôlem (vagy valaki màstol), hogy befogadjon, etessen-itasson, segitsen elhelyezkedni (neadj isten àtadja Neked a munkahelyét), etc....
Hol élsz fiam ? Melyik mesében ?
Arra még nem is gondoltàl, hogy esetleg TENNI is kéne valamit ezekért a dolgokért, nem csak sirànkozni, szitkozodni egy topic-on ?????
Szerinted az emberek többsége akik itt kint laknak, azok is ugy jôttek ki, hogy belecsücsûltek a joba ?
Hidd el, hogy elég pofont kaptam màr én is az élettöl, és szerintem még fogok is, de soha nem az ônsajnàlatra forditottam az energiàm, hanem a talpraàllàsra !
Hidd el, tudom miröl beszélek, ugyanis 14 éves korom ota szülök nélkül egyedül nevelkedtem, elvégeztem rendesen az iskolàimat, az egyiket melo mellett, voltam 15 évet hivatàsos katona, most pedig cégvezetöként 30 embert irànyitok....
Mint ahogy màr grg kolléga is irta, màr több embernek is segitettem, nagyon szivesen làtok el arra érdemes embereket jo tanàcsokkal, vagy némi tàmogatàssal....
Többen tudnànak tanuskodni arrol, hogy az az "aberràlt légios", aki ugye szanatoriumi kezelésre szorul, milyen ember is valojàban....
Billy
Ps : és màr megint Nekem kell bizonygatnom az igazam egy senkihàzi jôtt-ment nek.... :-(((( Magyarorszàg én igy szeretlek !