Guzzista
2012.03.20
|
|
0 0
1734
|
Nyári gumi még a garázsban pihen, leginkább a gazda lustasága miatt, klíma rendben, hetenként legalább egyszer bekapcsoltam, már amikor használtam a gépet. Két hónapig rá sem néztem, mert az öreg 4x4-es Panda követelte magának a használati jogot a télre hivatkozva. Pár napja viszont elővettem a "Szép autót", a családban ez a fedőneve, és a következőt tapasztaltam: az első ablakemelők elvesztették a memóriájukat, azaz csak akkor működnek ha nyomva tartom a gombot. Erősítsétek meg: ugye akkor is kellene működnie az ablaknak ha elengedem a gombot? Én legalábbis úgy emlékszem. Persze lehet, hogy keverem valami mással. A pihenés alatt az akku saruk le voltak véve.
Ma viszont egy kellemetlen meglepetés ért: hazafelé tartva a Boráros térnél egy szerencsétlen, lyukas kipufogóval haladt mellettem, még gondoltam is, hogy milyen idióta amiért nem hallja. Elég sokáig jött mellettem vagy mögöttem, legalább is így gondoltam, de azután rá kellett ébrednem a szomorú valóságra, nevezetesen, hogy az én autóm adja a hangot, úgyhogy a mai napot a kipufogósnál fejeztem be. |
|