toloba Creative Commons License 2012.03.19 0 0 259
Parlamenti víz iszogatás Némethné módra!

2012.03.19. 17:51

Ritkán szoktam kacagni egy parlamenti közvetítés alatt, sőt,nézni sem nagyon akarom, de azért mostanában sajnos figyelemmel kell kísérni  mit is hazudnak ott a kormánypártiak, ma azonban kicsit más volt minden. Láttam az arcokon az értetlenkedést, a visszafojtott kacagást, a hitetlenkedő tekinteteket, még a képviselőknek is új volt a mai műsor, főleg ellenzéki oldalon. Mert mi is volt a nap szenzációja?

Egyenes kérdést lehetett intézni az újonnan kinevezett Nemzeti Fejlesztési Miniszter asszonynak, aki most valami rejtélyes szabály miatt, válaszolni volt kénytelen, méghozzá személyesen. Mai szereplését látva, szerintem lesz egy gyors  házszabály módosítás a mai teljesítmény NEM megismétlésére, pedig komolyan mondom, jobban szórakoztam mint egy showder klub epizódon. Szegény asszonyt nem tudom mi késztette erre a szerepre, vagy milyen megfontolásból állt oda, biztos muszáj neki, de ez elsőre siralmas volt. Még a szokott szoci, nyóc év, önök hibája  háromszög is alig ment neki, pedig nagyon próbáltak segíteni a kormányoldal padsoraiból. Még a begyakorolt klisék sem segítettek az állandó kiszáradáson, és a semmi hangsúlyozásán, az előbbire nyelte a vizet, az utóbbit meg olyan hamar elmondta, a fennmaradó időben akár egy pulóvert is megköthetett volna szegény miniszternéni. Ha arra gondolt mikor bevállalta a melót, csak szakmai dolga lesz, biztos nem jutott eszébe, egyszer még beszélnie is kell, és lehetőleg valami tartalmasat. Hazudni jól tud a kormányoldal, neki még ebben is fejlődnie kell, a minden jó és szép csak tátott szájat eredményez a képviselői padsorokban,ott öblös hazugságokat hangoztatnak a kormányoldalról, rengeteg adattal fűszerezve. Ezt vajon miért nem mondták el neki? Ha égetni akarták, akkor ez sikerült, viszont egy újabb sejtés nyert beigazolást. A minisztérium valóban csak kifizetőhely, élén egy aláíró géppel.Vagy simán ennyire hülyék.

Sokáig lehetne még elmélkedni a mai teljesítményén a miniszter asszonynak, de akit érdekel az inkább hallgasson bele, és higgyen a saját fülének, és lássa a saját szemével az alkalmatlanságot. Aki közszereplőnek áll, annak kell valami gyakorlat amíg profi módon tud beszélni, de itt egy kicsit más volt a szitu. Nem mondom nekem is lenne némi lámpalázam az első beszédnél, de ha igazam van, vagy begyakorlom a hazugságot, akkor simán kidumálom magam, és idővel rutinná is válik a dolog. Itt azonban csak azt láttam, tudja már le ezt a kötelezőt, és menjen vissza aláírogatni. Később biztos felkészítik majd ha eszükbe jut a látszat fenntartása a kormánypártiaknak, de ez a mai teljesítménye nagyon szánalmas lett. Húzzon bele asszonyom, ez nulla volt .BANDITA.