Septenpunctata Creative Commons License 2012.03.19 0 0 1146

Szia!

Köszönöm az infót! Ki nem hagynám a Neretva látványát, hiszen visszafelé Metkovic felé szeretnék menni. Odafelé nem tervezek megállót, éjaszaka-hajnalfelé szeretnék indulni, hogy a reggel/délelőtt már Szarajevóban érjen, és megnéznénk a várost (gyerek addig is alszik). Talán utána kibírja a tengerig. Dubrovnikban tervezek két nap kempinget (hogy nyugodtan megnézhessük a várost) Utána 5 napra van foglalt szállásunk Orebicben, az odaúton is lesz remélhetőleg látnivaló (Ston).  A délelőttöket a Peljesac félsziget felfeledezésére szentelem, délután pedig a gyerek kívánsága szerint "búvárkodunk", strandolunk.

A hazafelé utat úgy terveztem, hogy Metkovci felé megyünk, és még nem tudom, hogy Medjugorjeben, vagy Mostar után (ha jól tudom Blagaj) aludjunk egy éjszakát kempingben, (olcsó egynapos szállás infó Mostarban érdekel!!!) hogy nyugodtan beleférjen estig a városnézés. További úton Jajce felé mennék, és szintén egy napos sátrazással pihennénk, majd ezt követően egyhuzamban onnan már haza Pécsig.

Mivel mindenki csak a Metkovci felé vezető utat preferálta, ezért aggódtam, hogy a másik esetleg bajos lehet, de megnyugattál, hogy használható. (ismerősünk járt már úgy, hogy visszafordították az egyik határátkelőnél, mert az csak a két szomszédos ország állampolgárai részére használható, igaz ez kb. 5 éve volt).

Köszi mégegyszer, szorgalmasan szedegetem az infókat a fórumból, amikor időm engedi!

Üdv.!

Előzmény: emojnarode (1145)