gezaguszti Creative Commons License 2012.03.18 0 0 4913

Azért az 5/6 személyes verziót néztem, mert ez lenne a családi vagen is, és négyen vagyunk a családban. Sajnos a piszkos anyagiak szűkösek ahhoz, hogy két autóra fizessünk kötelezőt, súlyadót stb. (Válság van !!!) Gondolkodtunk a két autós verzióban, de költségek miatt elvetettük. A hátsóüléssort már több esetben néztem, sajnos tényleg nem a kényelem magasfoka, de az egyik Nyíregyházi kereskedésben láttam egy olyan megoldást, hogy a hátfal benne maradt, és az ülések helyére, némi zártszelvény felhasználásával beszerkesztettek 3db Opel személygépkocsi elsőülést. Úgy, hogy az összes állíthatósága megmaradt és külön-külön állítható volt mindhárom ülés. Ez a megoldás tetszett nekem és ha  végképpen nem fogjuk tudni elviselni a kényelmetlen üléseket, akkor pártízezer beinvesztálásával átalakítom. (Otthon, szervíz igénybevétele nélkül, némi szabadidő rááldozásával.)  Az autó a feleségem vállalkozása miatt kell, az Áfa pedig  ezzel jár. A 9 személyest csak az Áfa miatt vetettük el, pedig az nekem is nagyon tetszik. Tudom, hogy a menetlevél vezetés plusz macera, de sajnos ezt be kell vállalni. Előző munkahelyemen többször közlekedtem menetleveles autóval és semmit sem utáltam jobban, mint a menetlevél tartalmának visszafelé történő kitalálását, amikor az előttem vezető kolega napokig egy sort sem írt bele.

Egyébként tudomásom szerint, az 5/6 személyes is teherautó, ha úgy van levizsgáztatva.

Smanno-nak köszönöm a tippet, a jövőhéten lesznek konkrét adataim, rendszám alvázszám és utánanézek a megadott oldalon. 

Előzmény: T_H (4911)