Tier Creative Commons License 1998.11.12 0 0 64
kishasi
az utolsó szó jogán!

Nem értünk egyet a filmekről, annyiban hogy én nem tartom értéktelen szemétnek őket! csak súlyosnak tartom és helyenként ijesztőnek azt a képet amit mutatnak, de néha az a valóság...
és nem úgy vagyok ellene immunis hogy azt mondom oké (ez azt hiszem láccik a hozzászólásaimból is), hanem úgy hogy nem leszek olyan és igyekszem elkerülni a képet...tanulok belőle

nem hinném hogy ezeket a filmeket "dekadens, tömegeket vadító, nihilista eszköz"-nek szánták volna, éppen ellenkezőleg, ez olyan lehet mint ahogy a hülye gyereknek megmutatják: Látod mit csináltál? (pld. Született gyilkosok) vagy éppen fölébresztenek egy lavór hideg vízzel (ni, te is hogy kikelsz a dolog ellen, csak nem az eszköz a hibás, hanem amire rámutat...)

az értékkel kapcsolatos véleményedet meg várom, mert gondolom akkor végre rájöhetnénk mi is az, amit te az amerikai pop kultúra ellentételeként felajánlhacc az olyan elvetemült embereknek mint korx és én

egyébként tényleg megpróbálhatnád megnézni valamelyik filmet, mer' lehet hogy az újságot, kritikát olyanok írták akik "elfogultak" egy kicsit

A filmvásárlók indokai: pénz, ha sikeres külföldön (zabálja a nép!) akkor itt is zabálja a sok "igénytelen"

mellesleg a dadaizmus ellen éppen így ágálhattak a kor internettóján a népek, mint te itt

de ZÁRJUK a filmeket
hallottuk egymás véleményét, senkit nem sikerült meggyőzni, csak tágult a látókörünk

Bölöm Bika
na lássuk a medvét! Lássuk miről is szól ez a topic! Sőt,leírhatnád hogy szerinted mi a baj vele...mi meg majd jól ellentmondunk? :)))