korx Creative Commons License 1998.11.12 0 0 60
Kishasi: Hát kezdjél hozzá. Parancsolj, élj a jogoddal. Hallasd a hangod.
Elolvastam, felfogtam a véleményed, eszmét cseréltünk.
Nem tudtuk egymást meggyözni.
Ez van.
Nem értek veled egyet, de ettöl függetlenül nem vonom kétségbe a jogodat ahhoz, hogy kiabálj vagy szervezkedjél az általad károsnak ítélt árucikkek ellen.

Én a magam részéröl ebben az esetben az ellentábort fogom erösíteni, mert nekem meg ahhoz van jogom, hogy fellépjek azért ami nekem tetszik.

Ettöl függetlenül semmi problémám nincsen veled, söt élvezem a társalgást, viszont irányodban érzet legbarátibb tiszteletem ellenére sem tudok azonosulni a véleményeddel, noha elismerem, hogy néhány részletkérdésben, adott esetben, igazságod vagyon.

off//
Mellékesen megjegyezném, hogy én ezt az általad említett amerikai "pop" (mindenki perel mindenkit) igazságszolgáltatási rendszert mosolygom meg kissé.
Egy filmjelenet jut eszembe, amelyet egy semmiféle kúltúrális értéket nem képviselö, habár szórakoztató, amerikai pop limonádéban láttam :-)

Hulk Hogan (aki egy a Földön ténykedö ürrendört "alakít") védence garázsfeljáról odébbgurítja az arrogáns szomszéd kocsiját.
A brutális kinézetü drabál, kigyúrt szomszéd 2 hasonló haverja társaságában határozottan odamegy hozzá.
-(izmok feszülnek) Tudod mit csinálok veled, ha legközelebb ezt megpróbálod?
-Mit? Szétvered a fejem?
-Ugyan, hol élsz te? Beperellek!