Tier Creative Commons License 1998.11.11 0 0 53
Kishasi
na itten azért egy két dologban nem értünk egyet

Nekem az volt a tragikus, hogy a Kölykök nem egy torzító, torz tükör...a Kölykök a nyomorult VALÓSÁG (amatőr szereplők játszották!!!), szemben a valóban torzító Született gyilkosokkal, meg a film Ponyvaregénnyel...a Trainspotting hasonlóképpen...és ebben ez a borzasztó...és szerintem ezekkel éppen hogy tudunk tapasztalatokat szerezni az élethez...mert ezek még egy olyan sötét képet adnak, amivel (szerencsére) a mai magyar átlagembernek nem kell szembenéznie...majd mondjuk tíz év múlva :((, de talán fel tudunk rá készülni, meg tudjuk vitatni, legalább magunkkal és próbálkozhatunk azzal, kitűzhetjük azt a célt hogy ne kerüljünk mi, vagy a gyerekeink hasonló helyzetbe...a Trainspotting egyébként könyvben sokkal megdöbbentőbb, meg kell mondjam szerintem a filmet fogyasztásra csinálták, a könyv annyira mocskos, trágár hogy már én is gondolkodtam rajta hogy abbahagyom

én nem érzem azt hogy immunissá váltam ezek ellen a dolgok ellen, illetve talán annyira hogy jobban túléljem...megmondom őszintén nagyon sok dolgot el tudok "fogadni", vagy inkább befogadni, de csak azért, mert úgy látom hogy a mai emberek ilyenek és ha szembekerülsz a "sötét" oldallal nem az a feladat hogy homokba dugd a fejed, vagy elforítsd a tekinteted, az megint más kérdés hogy nem akarom a világot megváltani, ahhoz túl cinikus vagyok, elég nekem az, ha magamban megmérem a dolgokat és én "épülök" belőle

de mégegyszer, ez nem a pop kultúra eredménye, azt emberek csinálják, az emberek lettek mások...de mitől?

mit tekintesz te hagyományos értékeknek? miket tisztelsz?