komix73 Creative Commons License 2012.03.17 0 0 179

Annak idején Gyenizse az Audiolineban kinevetett , hogy külön fejest hasznélok különböző zenékre!Pl. metál zenét nem hallgatok Staxon ,hanem Sennheiseren.Ő vallotta , hogy egy fejhallgatónak minden műfajon jónak kell lennie!

De az enyémek nem jók mindenre:-)

Sőt , a metál zenéket inkább Lp-n szeretem hallgatni ,nem cd-n.

Ebben van jókora nosztalgia is , mert a 80-as években csak metál kazettáim és Lp-im voltak!

Teljes mértékben igazad van , hogy a fejes fárasztó , de sokszor van ,hogy elalszom a Staxot hallgatva!Mondjuk munka után , este fekve nem nehéz.Most van fotel beszerzés alatt ,csak a lemezek mindig előnyt élveznek...

Az én Staxom téglatest alakú , őszintén mondom , még nem éreztem kényelmetlennek , ha erre gondoltál , de a bőrpárna nem volt jó ötlet , nyáron vannak gondok az izzadás miatt!

A 80-as években szinte csak metál zenét hallgattam , majd később kezdtem el visszafele az időben az ismerkedést az évtized előadóival.Mivel 39 éves vagyok , így a 80-as évek hangzása közelebb áll a szívemhez , mint a 70-es vagy a 60-as éveké.

Én pl. nem szeretem a Hammond hangzást.Tulajdonképp nagyon nagy a különbség a 70-es és 80-as évek között.

Természetesen a Black Sabbath -ot én is hallgatom , főleg a Vol 4-et és a Paranoidot!

Sajnos nem tudok a köreimben ,sem a neten olyan oldalt ,ahol tudnám a játszó előéletét!Sőt , most nem is láttam hirtelen átfutva 304-et sem!

Az én Marantzomat egy barátom szerezte , aki már felhagyott a hifivel , nem tudom , Takács Jenő lehet többet tudna ebben segíteni!

Előzmény: Nyugalmas (178)