Kishasi
1998.11.07
|
|
0 0
44
|
Kedves korx!
En sem vagyok a betiltas hive. Hanem az emberben (kortol fuggetlenul) legyen annyi kritikai erzek, hogy kepes legyen a tartalmasat a silanytol megkulonboztetni. IMHO az alabb emlitett fercmuvek az emberekben rejlo legaljasabb osztonoket lovagoljak meg, es esetleg hoznak valami addig nem latottat, de vegul is az emberek ezzel is betelitodnek, megcsomorlenek, es esetleg mint egy dopos, meg negyobb mennyisegu metelyt kivannak magukhoz venni, vagy azt mondjak, ebbol eleg, en errol vegleg le akarok szokni. Sikerult az altalatok nyujtott referenciat vegigolvasnom eme ket "zsenialis alkotasrol", aminek alapjan jutottam a fenti kovetkeztetesre. Jo, jo, a "Mindennapi gyilkosok" az oldokles betetozesevel akar egyszer's mindenkorra betetozni az osszes hasonlo filmet, mondjak, de IMHO a rendezot (Oliver Stone) jobban ismerem annal, minthogy a cinikus "message"-et bevegyem. Szerintem o egy szenzacio hajhaszo cinikus senkihazi (ld elozo muveit: "JFK"), akinek a legfontosabb, hogy a kassza bevetele, mint a muveszi mondanivalo.
|
|