Cz Feri Creative Commons License 2012.03.15 0 0 3101

Köszi az ötleteket! De ahogy visszanézelődtem a fórumon,meg agyaltam a napokba,én nekem igazából egy kis málhásra van szükségem! Szóval egy kis csettegő! Legutolsó ötletem amin filóztam hogy a trabinak levágom a hátsófelét és platósra csinálom! A motorját nem teszem be,hanem valami másik blokkot,egy láncos meghajtásal hozzáilleszek a váltóhoz! Hely lenne a trabi motortérben,,csak nem tom hogy tudnám beinditani! Mivel a berugó mindig rosz irényba esne! A pusz váltókar olyan rallys lenne! Már csak valami jó motort kéne találni ami elég is lenne egy ilyen gépszörnyhöz! :D jah,és a vonóhorog rajta maradhatna a trabi,így a skof futót is huzhatná! Szóval kell teljesitmény! Az eredeti blokk az egyenesbe vitte kényelmesen,csak a partmenetel voltak bajok a hosszú átétel miat,így emiat kell faragni!

De ha a trabi kaszni az alap,annyi előny látok a dologba hogy csak a motort kell valahogy összeilleszteni a trabiváltóval és nem kell alvázat..... meg mindent épiteni! Mondjuk ide már tuti kevés a simson blokk! De egy 125-ös mz blokk nem tom elég lenne e már!? Vannak érdekességek a fórumban! :D Mikre nem késes az emberi leleményesség! :D