Takács Jenő tuningolta a barátom Marantz CD74-es lejátszóját!Az volt az egyik ,amire felszisszentek a hallgatózók!
Egyébként visszajárok Tatabányára , minden évben egyszer felmegyek a Turulhoz , vele szemben laktam , a Mártírok útján a 4 szürke (most zöld?) 10 emeletes egyikében!Ahol a tanpálya vagy valami bicikli pálya van.
Pont alatta , a Mártírok máésik oldalán az 5 emeletesek között volt a bölcsőde , ahova jártam:-)
Nagyon szeretem Tatabányát , nagyon.
Örülök ,hogy Te is egész véletlenül földi vagy:-)
Én nem használok jelenleg integrálr eősítőt , főleg amióta megjött a Stax rendszerem!Jelenleg csak fejhallgatózom , a házimozihoz vannak Tannoy hangfalaim , de az elég gyengén szól , viszont olcsó volt anno...
Hát igen , az igazi hi-finek van súlya , a Marantz CD84 is elég súlyos darab!
Sajnos nem ismerem a Denon DCD 685-öt , majd rákeresek neten!Egyébként a családban elég sok cd játszó van , mindet én vettem , aztán szétosztottam!:-)Vana Marantz CD84 , azt én használom , bátyámnak vettem egy Philips CD 604-et 5 ezerért:-)Faternak egy Onkyot (nem tudom melyik) ,van efgy Sony ,ami még az eredeti lemezt sem viszi...:-)Azt hiszem , most ez a felhozatal.Egy Meridiant akarok majd , ha lesz rá pénz , nem hagy nyugodni , hogy elkótyavetyéltem!
Hallottam én is a 2012-es leállást , ami a cd gyárakat illeti , nem hiszek benne!De ha véletlenül bekövetkezik , akkor is lesz valami út , hogy megszerezzük a kívánt lemezt!
Nagyon kevés új előadót veszek , persze ha leállnak , nyílván az újranyomásokat is érinteni fogja!2012 végéig beszerzek mindent , ami kell ,ezzel bezárul a kör...:-))
A zeneletöltés , a pc-n való zenehallgatás egy kényszerpálya nekem!Oké ,letöltöm , de ha nagyon tetszik , akkor megveszem!
Ajánlom az oldalt , ahonnét csemegézhetsz különböző nyomások közül:
rutracker.org
Ha ismered ,akkor elnézést!:-)
Hát ezek a "hifisták áttértek házimozira" téma nagyon vices dolog számomra!Számomra , aki anyagi lehetőségeiből szeretné kihozni a legjobb hangzást.Eszembe nem jutna a zenéimet garbbelni gépre ,és ott hallgatni ,persze a házimozinál még agép is sokkal jobban szól ,ha foobart (beállítva) ,vagy dos alapú Mpxlay-t használsz!
Őszinte leszek ,még sosem hallottam DVD-A-t , sem SACD-t!SACD ripet igen , de hát az nem ugyanaz..:-)