Aga! Köszönöm, hogy reagáltál. Természetesen én sem hiszem, hogy egy előzetes eredményből messzemenő következtetéseket lehetne levonni, még akkor is, ha a fickó felkészültésge és 6-7 éves munkája engem meggyőzött. De pont ezért is írtam, hogy kezelje mindenki a helyén a dolgokat.
Ha így is maradnak az eredmények, akkor is hangsúlyozom még egyszer, hogy a szintetikus teszteken kapott eredmények szerintem sem ülnek át egyből a gyakorlatba, de úgy gondoltam, mégis hasznos látni, hogy nem feltétlenül egy FX-re ültetett D7000-et kap az aki D800-at vásárol.Nem hiszem azt sem, hogy ez a váz lenne a magas iso bajnoka, ezt mások adták a számba, én csak a dinamika tartományról írtam. Azt sem írtam, hogy ha megkátja egy D700 váz, akkor szégyenében inkább leáll a működése, mert nem igaz.
Konkrétan mi volt a baj? Az, hogy ilyen "bizonytalan" infókat megosztok? Esetleg az, hogy aki a D800 cropos DR teljesítményét hasonlította össze a D3s FX teljesítményével, kijavítottam, vagy aki csak a számokat látta és nem olvasta el a készítő kommentjeit, annak leírtam, hogy mi a Dxo és az ő metodikája közötti különbség?
Tegnap a D700 fórumban amire hivatkoztak, az nem a hírekkel volt kapcsolatos, hanem azzal, hogy kettejük szerint lekezelő volt a stílusom. Erre igyekeztem korrekt választ adni és egyiknél jelezni, hogy egyáltalán nem állt szándékomban és félreértett, másiknál pedig írtam, hogy ő adta a magas labdát egy nem túl stílusosan megfogalmazott beírással ide, de jeleztem, hogy tisztelem és becsülöm a szakami hozzáértését.
Bocs mindenkitől akit ez untat. Tényleg nem rólam kellene, hogy szóljon a topik, de egyelőre nem hemzsegnek az új hírek, én meg már nem merek posztolni semmi érdekeset. :)