komix73 Creative Commons License 2012.03.11 0 0 167

Az előbb hülyeséget írtam a lemezjátszómmal kapcsban:Taya volt az a Tannoy...Majd ha lesz pénzem ,lecserélem ,azaz nem adom el ,mert emlék ,de veszek egy komolyabbat.

Na , az az ért elég extrém eset ,ha valaki az autója ablakában tárolja a lemezit:-)

Pontosan úgy van ,ahogy írtad:erős fénynek és hőnek ne legyen kitéve!Ha ezeket be tartjuk , szerintem nem kell félnünk.

A Philips Cd 304-et Takács Jenő tuningolja Tatabányán pl.Persze vannak többen is , Bese Attila meg még ki tudja ki...Én egyébként tatabányai vagyok ,csak messze kerültem otthonról.

Hú mekkora viták folytak a modifikált CD 304 vs High - End témában!Volt egy nagy arc egy Wadia lejátszóval...Azzal dobálózott , hogy az övé akkor is 600 ezret fog érni mindig...

Hát nem volt igaza , de ne az ár döntse már el , kinek mi tetszik!

Nekem ott volt a Meridian 206 D/S , nem hasonlítottuk össze a Marantz CD 74 és 84 modifikálttal , de így is állították a haverok ,megette volna a Meridianom!Na , közben nekem is lett CD84 ,erre egy másik haver vett egy Meridian 206-ot , ő meg azt mondta , a Marantz hallgathatatlan , a Meridiana csúcs...én meghallgatom szívesen a véleményüket , de egyik sem érdekelt igazán ,mert amikor elkezdtem a magam módján kiforgatni a szavukat ,elbizonytalanodtak.Azaz a Meridianos srác nem hasonlította össze őket soha , csak gondolja hogy nagy a különbség a Meridian javára a név miatt , a másik oldal detto , csak ott a CD 84 volt a befutó teszt nélkül...

Szerintem az én Marantzom is meg volt kímélve!Karcmentes is , szinte újszerű az állapota!Nem is nagyon akarom bántani ,  van még benne tartalék!

Hát ez az mp3 a High - End készülékben dolog nagyon tetszik!:-))Úr Isten!Aki ezt kitalálta ,az nagy marketinges lehetett.Mondom , hogy egyre közelebb kerül egymáshoz a kommersz és a High-End!

Persze ki kell szolgálni az igénytelen közönséget is ,hiszen abból van jóval több!

Nem hogy az mp3 ,de komolyabb házimozival sem lehet zenét hallgatni ,azaz hallgathatatlan!

Nekem Harman/Kardon DVD10 és Denon AVR 1602 házimozim van ,de zenére egyszerűen nem alkalmas!

Előzmény: Nyugalmas (166)