Na, akkor kicsit szurkolói szemmel a tegnapiról:
Megérkezett a busz kb 25 perccel a meccs kezdete előtt, azt a 25 percet a meccs előtt végigszurkoltuk, a tv-ben (visszanéztem!) a felvezető alatt végig hallatszik, még Drahos meg is jegyzi, igaz azt hiszi szolnokiak szurkolnak, de ha figyeltek, akkor nem. Még meg is voltunk lepve, hogy hol az Olaj-tábor, mikor kezdődik a faszszoózás stb, nem ehhez voltunk szokva! :) Aztán persze rákezdtek, de elég visszafogott volt. A mutogatás szerintem ott kezdődött, amikor kicsit elhúztunk, meg amikor Nikolov kihagyott büntijeinél ,,mertünk" örülni. Effektíve nem mi kezdtük, nem is adtunk rá okot (egész meccs alatt egyetlen ,,buzi Bádert" nyomtunk el, az se tartott sokáig - azt hiszem, nem mi voltunk a trágárabbak ezzel ->halld tv), a fasszopózás, fehérvári cigányok, buzi Keller, buzi Simon és társaira általában ,,kultúra", ,,Európa", vagy ,,Ez Szolnok" rigmussal feleltünk, nem hinném, hogy ez akkora gáz lenne... Aztán félidőben valóban odajött a srác, igazából nem vágtuk mit akar, fel se vettük a keménykedést, 3 sorral lentebbről nyomta, majd kivitték két figyelmeztetés után. Azt, hogy utána mi történt, leírta Tápoly, számunkra az volt a megdöbbentő, hogy a félidő elején bent volt 150 ember a szolnoki B-középből, akik anélkül a pár elsősoros nélkül, akik kimentek, egyszerűen percekig nem tudták mi legyen, nagyon gyengén szóltak a második félidőben... Nem gondoltam volna, hogy egy ekkora és ennyire összeszokott tábornál is ennyit tud számítani pár ember hiánya.
Összességében nem volt semmi komoly, kicsit túl van itt reagálva a dolog, a sráctól nagyon rossz ötlet volt, hogy odajött...