Igazából nekem semmi érdekem nem fűződik az egészhez, nyerni nem nyerhetek semmit, max kapok egy vállveregetést. :)
De, ha már tényleg 70, akkor azért leírom, hogy szerény véleményem szerint ez is az, ami nem más mint arcátlan pofátlan rablás.
Ha képesek lennének normális rendszert csinálni, vagy ha már erre nem futja nekik, akkor legalább 2x70 ezerért adnák oda a két lemezt. De azt remélem senki nem gondolja komolyan, hogy ha az van, akkor akár hetente 70 ezer forintért megy valaki fél napos elfoglaltságot csinálva magának szoftvert cserélgettetni. És a töredékéért sem. Pláne, ha mondjuk 60 kilóméterre van a legközelebbi kócerájuk. Eddig sem volt az égvilágon semmi pozitív véleményem a vw csoportról, mert túl azon, hogy saját vackaikhoz sem értenek, de kivétel nélkül minden egyes alkalommal bepróbálkoznak valami ügyeskedéssel is, dehát ez már tényleg mindent visz. :)
És túl azon, hogy az illető valóban magának is köszönheti, de ha már öten mosolyognak ott öltönybe a heti 2 érdeklődőre, akkor csak elvárható lenne, hogy ilyen dolgokat maguktól mondjanak el. Persze értem én, hogy veszett ciki, hogy ennyire futja nekik. Továbbá szintén saját tapasztalat, hogy tőlük hiába is kérdezel bármit, úgy hazudnak, mint a vízfolyás, ehhez az egyhez értenek. Sajna nem mindenki van még mindig arra készülve, hogy csak azt lesse, hol akarják lehúzni. Bármit is akarsz bárhol előtte el kell jutni arra aszintre, hogy jobban értsél a dologhoz, mint, aki ott ül. :)