Van egy osztrák nyomású DDD lemezem , Anders Johansson - Heavy machinery címmel.Egyszer hallgattam meg ,soha többet nem kívántam betenni a lejátszóba!Annyira ridegen , digitálisan szól , ráadásul olyan ,mintha pc-s zajokat is tartalmazna!
Letöltöttem losslessben ,és azt hallgatom inkább...
http://www.24-karat.de/
Elég régi az oldal , de ezeket a kiadókat ajánlom még!Nem sok gold lemezem van ,de megpróbálom pótolni a hiányosságokat!Van egy azóta alakult kiadó , az Audio Fidelity , most jön a Yes egyik lemeze ilyen nyomásban.Kíváncsian várom.
Japán lemezeket anno annyi kritériummal vettem , elég ha japán!Szerencsém volt , maradéktalanul elégedett vagyok a hangzásukkal!
Főleg sima tokos first press cd-k vannak , de van elég sok mini lp kiadás is , ami japán!
Jelenleg az itthon kapható japán lemezek ára annyira fent van a fellegekben , hogy nem tudom kifizetni!Az SHM lemezekre ez főleg igaz.
Most megpróbálok az lp-k fele is elmozdulni , de a régi lemezeket - amelyeket nem adtak ki ismét - szintén arany áron lehet beszerezni!
Ilyenkor sajnálom , hogy nem Fluort hallgatok...
Természetesen igazad van!Nem minden ADD vagy AAD cd szól megfelelően!Itt hoznám elő megint a már leírt példám:ha USA az az AAD , akkor ...:-)Jó!
Sok lemezt nem tudok felhozni példának , amiből kétféle lene a családban , de van a már említett Bee Gees - Life ina tin can USA és Holland nyomásban (ha jól emlékszem , ez utóbbi a bátyámé) , itt nagyon komoly a különbség az USA nyomás javára!
Van egy Supertramp - Breakfast in America faternak , ez holland remaster , nekem egy MFSL UDCD-m.Na ,itt meg akkora a difi , hogy erre még a magyarban sincs szó...:-)