emojnarode
2012.03.05
|
|
0 0
1131
|
Mint írtam korábban is, én leszűrve az elmúlt év augusztusvégi tanulságait a Kiseljak felé menő útvonal kapcsán, még egyszer nem megyek arra. Nem lehet gyorsabban menni, mint a megengedett sebesség és az út minősége is hagy kivánnivalókat. Az autóút meg egyszerübb , gyorsabb, olcsó, látnivaló is akad. Leszámítva azt a részt ahol most csinálják pár perc alatt áthidalható ez a kis rész. Tán még az általam nem kedvelt pár km-es szakasz is átugorható a Vogoscai kilépő után és a felűljáró közötti rész. Ha van egy kis türelmed, szerintem The Rible nemsokára erre megy és naprakész felvilágosítást tud adni erről a szakaszról jelenleg. Viszont egyet nem értek, mert mint írod is egy barátod arra járt, de fogalma sincs merre. Találkoztam már ilyen jelenségekkel, de erre van egy jó javaslatom, ha már kialakúlt az útvonalad, magolg be az érintett nagyobb települések neveit, de nem árt a kis településeket sem mellőzni. Nem fogsz csalódni. Van még egy jobb, a Google eart ragyogóan elkisér a levegőből, olyan mintha élőben utaznál. |
Előzmény: szikla2 (1130)
|
|