Folytatva az előzőket:
Persze egyáltalán nem kárhoztatom azokat sem, akik nyíltan nem mernek fellépni, mert félnek a bosszútól...
Mert hiába dumál a T. Mészáros a tv interjúban arról, hogy (nem szó szerint idézem) ismeretei szerint soha senkit retorzió még nem ért azért, mert kritikusan, vagy bírálóan nyilatkozott dolgokról.
Nos, ez véleményem szerint úgy hazugság, ahogy van.
Példa erre a tanárnő esete.
Mert amikor a tanárnő lakás ügyében kiderítettem, hogy milyen lenyúlások és hány milliós simlis manipulációk folytak hosszú éveken keresztül az önkormányzati lakásokkal kapcsolatosan egyes önkormányzati alkalmazottak részéről és megtettem például a T. Mészáros felé a bejelentést, akkor vizsgálat helyett mi is történt?
A derék és korrekt T. Mészáros ahelyett, hogy tisztességgel kivizsgálta volna az ügyet, a szemetek védelmében aljasnál is aljasabb eszközök alkalmazásával végül is elérte, hogy a tanárnő 25 év becsületes munka után kénytelen volt nemcsak kiköltözni a lakásból és elhagyni az állását, hanem még a várost is el kellett hagynia.
Szóval nincs retorzió, mi T. Mészáros?
Ám ez sem volt elég ennek az - nem is tudom, hogy jellemezzem - alaknak, bosszúból még a mai napig is folytatódik a szemétkedés és ahol csak lehet utánanyúl (vagy utánanyúlat valamelyik köcsög beosztottjával) a tanárnőnek.
És ez mi, T. Mészáros? Nem retorzió?
Persze tisztában vagyok azzal, hogy a fő célpontja a T. Mészáros véleményem szerint aljas bosszújának én vagyok, csak hozzám nem ér el, ezért áttételesen - tudva, hogy a tanárnő közel áll hozzám - így próbál mégiscsak rajtam bosszút állni.
De hát a fák nem nőnek az égig és ezt hamarosan meg is fogja tapasztalni.
Egy ártatlan ember tönkretételéért felelnie kell. És ez független attól, hogy polgármester marad - e, vagy sem.
A tanárnő ellen - főleg a T. Mészáros által - elkövetett aljasságok a www.halaszlaszlo.atw.hu honlapomon tanulmányozhatók, de sok érdekes dolog található benne az önkormányzati "lakásgazdálkodással" és néhány önkormányzati alakkal kapcsolatosan is hiteles iratokkal illusztrálva.