Ezek a kérdések nem jók szerintem.
Az országunkat nem az idegenektől kell megvédeni, hanem időnként a kormányainktól. :(
A magyarok nem különbek és nem többek, de nem is kevesebbek más népeknél.
Viszont sokkal felelőtlenebbek vagyunk. A kormányainkkal együtt nem tudnak sokan gazdálkodni.
Addig nyújtózkodj, amíg a takaród ér!
Már mindent átneveztek és hagyták a Malévot csődbe menni. Elherdáltak rengeteg pénzt. Nem látszik, hogy bármi is javulna az emberek életében, illetvede! a jobbmódúak még több támogatást kaptak! A szegények még szegényebbek lettek.
Ezért szavazott valaki a fideszre?
Nem leszünk rabszolgák, de a kölcsönvett pénzt vissza kell fizetni. A fidesz elvesztette mindenki bizalmát, és meggyengült a forint, megemelkedett az adósság. A szabadságharccal ezt érte el! Nem hiteleznek a bankok és rengeteg dolgozót elküldtek.
Nekem a magyar először a határon belüli ember és nem tetszik, hogy a HT magyarok szavazhatnak a fejem fölött de a következményeit nem viselik. Mindenki ott szavazzon, ahol az adóját fizeti és a szavazatainak a következményeit viseli. :((
A magyaroknak jelenleg nincs túl sok mindenre büszkének lenniük.
Hosszú évek óta nem jutottunk előre, mert amit az egyik kormány önkényesen átalakít, azt a másik lerombolja. Mondhatnám azt is ez nem normális dolog.
Az sem, hogy a kisemmizett emberek is arra a pártra szavaznak, aki elvesz tőlük. Én nem akarok azért összefogni, hogy még jobban kisemmizzenek.
Azokkal viszont szívesen összefognék, akik a nagy tömeg számára is élhető országot, tanulási lehetőséget, munkát és lehetőséget biztosítanának.
Jelenleg van ilyen?
Milyen módi az, hogy a képviselők EU-s fizetést akarnak maguknak és szavazzák meg a 2milliós fizetést is akár egymásnak, de a szegénytől a még meglévő pénzét is elveszik? Az igazi munkanélülieknek, akik már regisztrálva sincsenek régóta és nem tudnak feketén sem dolgozni, felemelték az eü. hozzájárulásukat?