Shebelle
2012.03.03
|
|
0 0
4325
|
Sziasztok! Régóta olvasgatlak benneteket és sok hasznos információhoz jutottam általatok. Köszönöm. Egyelőre még itthonról írok, úgy másfél-két év múlva tervezem a kiutazást, különböző okok miatt, addig is a nyelvet tanulom. Sajnos még eléggé az elején vagyok, így szeretnék kérdezni valamit, mivel nézegetem az állásajánlatokat(szerencsére sokat találni a szakmámban),viszont valamit nem tudom, hogy h. is keressem: márpedig h.hogy tüntetik fel azt, ahol szállást is adnak, konkrétan milyen kifejezést használnak rá. Sajnos hiába keresetm rá több kifejezéssel is, ezért gondoltam rá, hogy valószinűleg valami "szak"szóval lesz íródva(mint pl. a kvartéj esetében). A hébergement-re nem találtam sajna. Persze nem sürgős a dolog, pusztán kiváncsiságból... Esetleg ha valaki megtuná írni, annak nagyon örülnék és megköszönném :)))
Mégegy dolog lenne, létezik olyan térkép a neten, ahol a franciaországi atomerőművek vannak bejelölve? Sajna erre sem sikerült eredményre jutnom a keresőben! Nézegetném a leendő új otthonom helyszínét, s ezeket messziről elkerülném ha lehet :))), gyáva ember lévén :). Köszönöm előre is.
Üdv, Shebelle. |
|