emojnarode
2012.03.03
|
|
0 0
1118
|
Teljes mértékben egyetértek Veled, annyi kiegészítéssel, hogy a Mostar Ljubuski útvonalat, már úgy értem, hogy Čitlukon át és így tovább Ljubuski felé, de ez az út mivel már többször megtettem, nem rossz ugyan, csak fent a Mostari temető után fent a keresztnél kezd kissé kanyargóssá válni, ezért mindenképpen én is azt mondom, inkább a Čapljina felé vezető út a rövidebb, vagyis az ésszerübb. Aztán az általad javasolt Trebisnjica felé, beiktatva egy Kravicai kiröffenéssel, főként ha Mostár után már kipihenten mész tovább. Ez sem rossz, bármelyik útvonalról is van szó, nem csalódás. A másik dolog a Prolognál lévő határátkelő. Ezek a felső és alsó Prolognál egyaránt konténeres bódék és nincs szivatás. Semmi perc alatt átengednek. Kérdés az, hogy az utazó mit tervez be magának az uticél előtt még ráadásúl, hiszen ha Split a cél, és kb 11 óra délelőtt az ap. foglalási ideje, Mostari indulással van idő még sok helyen megállni a célig. Én Sarajevoi indulással reggel 7 kor, többszöri megállással, Medjugorje Ljubuski stb. 11 után már Makarskán voltam a szálláshelyen. |
Előzmény: The_Rible (1116)
|
|