Sziasztok!
Mindenkinek szeretném megköszönni a bíztató hozzászólásokat. Nagyon jól esik, hogy ilyen sokan próbálnak tanácsokkal, tapasztalatokkal segíteni.
Először is sikerült a műszaki dolgokkal kapcsolatos aggodalmamat, kételyeimet, elhessegetni. Soha életemben nem láttam még olyan motort, amibe 80e km. van! Ez egy igazán meggyőző érv, hogy a 3 hengeres motortól nem kel félni. (köszönöm csibu955)
A fokozatosság! 35 évesen nem gondolom, hogy nem ismerem a korlátaimat. Soha életemben nem voltam felelőtlen, meggondolatlan ember. Ez persze nem jelenti azt, hogy kezdő motorosként 1050 cm³ motorral kellene kezdenem ……ezzel én is tisztába vagyok.
„meglátni és megszeretni, egy pillanat műve volt”.
A hirdetésben szereplő gyönyörűség több szempontból is megfelelő lenne a számomra. Elég jó ár, kevés km., pöpec állapot, …..és a kék a kedvenc színem! :-)
Ma32: te nem kintről hoztad a motorodat? Ha igen, akkor honnan? Mikor? Hogyan? Mennyiért? Stb…..Minden részlet érdekelne.
triple1050: nagyon köszönöm, hogy a saját motorodat ajánlanád fel kipróbálás céljából, de sajnos 350km. lakom Budapesttől, így ez kivitelezhetetlen. Azért még egyszer nagyon köszönöm!
ui.: még mindig várom a hirdetésben szereplő paripáról a véleményeket. Személyesen nem ismeri senki?
Üdv,
tamozsnyik