gergerg
2012.03.02
|
|
0 0
1749
|
Ma reggel kimentünk a falugondnokkal megnézni hogy kéne helyrepofozni a játszótér egyes dolgait, szerszámot nem vittünk, mivel csak 50m-re mentünk megnézni. Mivel üres volt a kezem, zsebretettem és úgy mentünk. Hiba volt. Jött kocsival polgármester urunk aki nem tudta kihagyni hogy "amíg munkaidőben vagy légyszives vedd ki a kezed a zsebedből" Mondtam neki hogy este elküldtem neki a z MT-t e-mail-ben, hogy ő is lásson olyat, olvassa át. Jól rám állt az pali,de nem jó lóra tett. Ha valamihez, akkor a visszavágáshoz ahoz értek. És elég bátor is vagyok hozzá, nem igazán tud semmivel sem sakkban tartani. Tudom, én is hibás vagyok, nem vagyok hozzászokva hogy megalázkodjak valaki előtt, akit magamtól butábbnak tartok. És elég csökönyös is vagyok. De hát ismertük egymást, minek hívott akkor oda? Lehet hogy nehéz 2 hónapom lesz, de ha így folytatja, akkor neki fog hosszabbnak tűnni. És én a 2 hónap után is szabadon bírálhatom őt, ugyanis ő nekem mint szavazónak dolgozik. Persze a végén ma odalökte hogy 1-kor hazamehettek. "igenis, kegyelmes úr!" |
Előzmény: Mariska néni (1748)
|
|