csibu955 Creative Commons License 2012.03.01 0 0 3067

Szia!

Jó a gondolkodásmódod :D!!! Csak így tovább, a Triumph blokkokkal nincs gond, biztosan van, volt, lesz olyan amivel volt már baj, meg biztosan lehet olyat venni amit nagyon agyunütöttek, vagy nem szervizelték stb...

955 Rs-em van, nem is gondolkozom más márkában. A közelebbi baráti köröm nekem is japós de hát ez van...10 éve még nagyon nem volt a köztudatban a Triumph, sőőt sztem amióta kihozták az 1050-es blokkos gépeket, illetve a 675-ös és a speed is megnyert sok összehasonlító tesztet azóta veszik többen és azóta tudnak róla többen magyarországon. Eger környékén van egy baráti köröm, na ott csak európai motorok vannak, senkinek esze ágában sincs japót venni.

Az, hogy mi romlik el rajtuk az mind kamu...hülyeség. Persze abban van igazság, hogy nem kapsz hozzá minden sarkon alkatrészt, viszon az új árak nem drágábbak mint bármelyik japóhoz, és a kereslet sem akkora, tehát elvileg ugyanott vagy :). A 955-öshöz az ebay-en már van minden, szinte fillérekért, az 1050-t nem tudom.

A hozzászólást olvasd el, vagyis rá a választ.

http://www.motorrevu.hu/blog/motoroskonyha/a_hosszu_elet_titka

Jaa az én gépemben 80e km van, ami nem sok de több mint a legtöbb japóban, bármikor bárhová el indulok vele. és persze 3-4 hónap állás után is egyből indul, nem úgy mint pár japó gép :D

Üdv

Előzmény: tamozsnyik (3066)