Törölt nick Creative Commons License 2012.03.01 0 0 2626

" (A magyarítás igen vegyes minőségű...: a kívánt nyelv feljátszódik :-) )"

Ezt nem igazán értem.

Hát nyelvtanulás kizárva. Autó a háziorvosomé, aki egy kedves idős bácsi és baromi naivan megvett egy éve egy full extrás superbet. Benne az a kép élt, hogy ha már kiad 14 millát egy autóért, akkor az a minimum, hogy minden "normálisan" meg van csinálva. Eszébe nem jutott, hogy ilyen dolgokkal neki foglalkozni kellene. Ehhez képest az első sokk akkor érte, mikor rájött, hogy nem beszél magyarul a navi, sőt a menü sem magyar. A második, mikor még a szomszédjában futó M6-os sincs rajta, a harmadik, akkor mikor Albániába akart indulni és nem volt rajta, mert ugye nyugat európa térképet toltak rá. A negyedik, akkor mikor térképcserélgetésekért alkalmanként 70 ezret mondtak neki és lemezt nem akartak hozzá adni. Az ötödik, akkor mikor kiderült, hogy usb csatlakozó sincs benne, hanem ahhoz is valami adapter kell, amire 30 ezret mondtak. Na itt döntött úgy, hogy akkor ő befejezte, ebből neki elég. És ma megkérdezte, hogy látja, hogy octáviám van, nem-e értek hozzá...

Én meg megsajnáltam. :)

Szóval, ha sajátom lenne nem érdekel, nyomkodjuk így, próbáljuk úgy, aztán majd lesz valami, de neki nem akarom még véletlenül sem elbarmolni. Közbe beleolvasgattam itt a topikba, hogy számít ilyen firmware verzió is. Ha jövő héten ezt, meg azt a verziószámot (A, B, C,...) megnézem, akkor tudtok helyeselni letöltési linkekre? Ami biztos jó lesz és nem csinál ilyen országnév elírásokat, meg társait, amiket itt írtak páran. Vagy ezeknek semmi jelentősége és szedhetem a CD_7692 és a CD_7693-at? (Ezek a legújabbak nem?) Meg látok a nyugat európais lemezeknél olyat, hogy támogatott nyelv a magyar. Ez a magyar menü? 

Köszi.

Előzmény: aas (2625)