tamozsnyik Creative Commons License 2012.03.01 0 0 3066

Sziasztok!

Ha nincs ellen kifogásotok, akkor csatlakoznék a topichoz.

Több éve már, hogy készülök motort venni, de mindig közbeszólt valami.

Legelőször, mikor megláttam a Triumph Speed Triple-t rögtön beleszerettem, és tudtam, hogy egyszer nekem is ilyen motorom lesz. A sportos formája, a gülü szemei, a dupla kipufogója, a kerekei, stb.stb. az egész motort egyedivé és különlegessé teszi.

Na mostanra összejött egy kis kavics, csak az a baj, hogy egy kicsit elbizonytalanodtam. Minden nagyon oké, még mindig nagyon szép és nagyon tetszik a speed, Ő A NO.1.

Az a helyzet, hogy körülöttem csak japofanatikusok vannak. Na ők folyamatosan negatív dolgokkal riogatnak: nagyon sok probléma van a 3 hengeres blokkal. A főtengely középső része meghibásodik. Ne vegyél 3 hengeres motort, mert nagyon meg fogod bánni, nincs hozzá alkatrész, nehéz szervizelni.

Na ezekre a kritikákra szeretnék választ kapni. Ugye nincs igazuk! A Triumph Speed Triple az álmom! Kérlek benneteket, segítsetek!

Ja, a Street Triple is nagyon tetszik Ő A NO.2. Lehet, hogy ez még ideálisabb lenne, mivel kezdő motoros vagyok. Erre is várok észrevételt.

Találtam egy kék csodát. Valaki nem ismeri véletlenül? Győr környéki (Csorna). A 3000 km. egy kicsit hihetetlen?! Azt írja az eladó, hogy lejárt külföldi okmányokkal rendelkezik. Kíváncsi lennék, hogyan működik, és mennyibe kerülhet ennek a gyönyörűségnek a forgalomba hozatala.

A mocival kapcsolatos mindenféle észrevételekre lennék még kíváncsi.

http://www.hasznaltauto.hu/motor/triumph/triumph_speed_triple_1050-5560428

A válaszokat előre is köszönöm,

Üdv,

tamozsnyik