Kölyökkk Creative Commons License 2012.02.27 0 0 2614

Buon giorno!

Régi álmom, hogy ismét olasz levegőt szívjak, teljesül: március 8-án utazunk hárman Milánóba. Ez úton köszönöm mindenkinek, aki 2009 januárjától írt ide, nagyon sok infót találtam nektek köszönhetően!

Mivel a repjegyet szülinapomra kaptam, nem nagyon tudtam anyagilag készülni rá (és ezzel mindhárman így vagyunk, diák létünkre ez nem is olyan egyszerű mutatvány, ugye...), ezért a Ti/Önök segítségeteket szeretném kérni!

Tervünk szerint március 8-án amint Bergamoban leszáll a gép, az első lehetőséggel mennénk Milánóba. Itt két éjszakát töltenénk a Hotel Bristolban, majd 10-én reggel visszamennénk Bergamoba, ahol másnap reggelig eltöltenénk az időt. Itt már nem foglalunk szállást, ha elfáradunk, a reptéren aszunk a gép indulásáig.

A kérdéseim a következőek lennének:

MILÁNÓ:

- sok említés volt, hogy jó étterem van a hotelünk mellett, de azt már nem írták meg, hogy melyik hotelről van szó... tudnátok ajánlani "olcsó" étkezési lehetőségeket (névvel és/vagy címmel)? (Nem fontos a belvárosban, lesz 48 órás jegyünk, megéri elutaznunk a város végébe egy vacsira :)) Ha árakat is tudnátok írni, szuper lenne :)

- szállt már meg valaki kollégiumban? melyikben? Hátha olcsóbban jönnénk ki, mint a fenti szálláson :)

- milyen árak vannak pékáruk/felvágottak/tejtermékek tekintetében?

BERGAMO:

- milyen szórakozó  helyet ajánlanátok, ami akár hajnali 4-ig is nyitva van (azt hiszem, akkor megy az első busz a reptérre, de nem kizárt, hogy már összekeverem a szezont a fazonnal :D)

- itt milyen étkezési lehetőségeket ajánlotok?

- Bergamoban tudtok esetleg nagyon jó áron szállást? Mivel rengetegen írták, hogy erre a városra látványosság szempontjából érdemes akár nagyobb hangsúlyt is fektetni, mint Milánóra, nem kizárt, hogy csak egy éjszakát lennénk a divat fővárosában, és 9-én este mennénk vissza Bergamoba.

A segítségeket nagyon köszönöm :)

Buon giorata!