Antisystem Creative Commons License 2012.02.24 0 0 12987

Attól még élhető az élet, hogy a kéményseprő és az orvosok belepofáznak

Én nem gondolom így... azt gondolom mondjuk, hogy attól még élhető az élet, ha csak zsíroskenyér jut... de az alapvetően ássa alá az élhetőségét, ha másoknak hatalma van feletted. Persze nyugodtan gondolhatod másként, ezt hívják ÉRTÉKREND-nek:))) - ami ugye nagymértékben egyéni...

én azért is bekötöm a kandallót és a gázt is ugyanabba a kéménybe és azért is hermetikusan szigetelem a kérót, még véletlenül se jusson be levegő.

Tudom, te erre azt fogod mondani, hogy csinálja, ha akarja.

Én nem gondolom azt, hogy az emberek hülyék lennének, ellenkezőleg, azt gondolom, hogy sokkal kevesebb ilyen lenne, ha nem létezne a sokakból "csakazértis"-működést kiváltó hatalom.

Tudod, ez olyan, hogy minél több rendőr van a meccsen, nem annál biztosabb a rend, hanem annál biztosabb a balhé...

Szerintem a szabadság megoldható úgy is, hogy nem mindenben én döntök.

Szerintem meg nem, szerintem a SZABADSÁG és a REND az egymás szigorú antonimái, ellentétei... még akkor is, ha legtöbbek számára élhető állapotot nem a 100/0 biztosítja, hanem egy valamiféle egyensúlyi helyzet... (n.b. a 100% szabadság az valójában az erősebb kutya izélésébe torkollna, ami a tömegnek 0% szabadságot jelentene...)

ÜdV