Tényleg nem szoktak a magyarok így viselkedni. Erről híres az elmúlt 1000 éves történelmünk is. István, Koppány, Álmos nem magyart irtott, és Szapolyai sem magyarokat hagyott pusztulni Mohácsnál... Rákóczi sem magyar labancok ellen harcolt. És érdemes megnézni, hogy a dicső aradi vértanúk között hány magyar van. Mint Damjanich, Knezic, Leininger-Westerburg...
Persze mi vagyunk a becsület mintaképei. Azok voltunk 44-ben is.
Most jön, hogy zsidó vagyok. Veled ellentétben, én tudom hogy milyen vér került a családomba az elmúlt 300 évben. zsidó is. Bár a nürnbergi faji törvények szerint nem lennék zsidó, és a numerus clausus sem zárna ki sehonnan.
De egy biztos: felfordul a gyomrom az olyan "nemzettársaimtól", akiknek ez az első kérdésük: Te zsidó vagy?
Charlie Chaplint kérdezték meg a Diktátor londoni bemutatóján, hogy zsidó-e. Azt válaszolta, hogy "Nem részesültem ebben a kitüntetésben. "
Azt már nem magyarázom el, hogy JFK miért mondta a berlini falnál, hogy "Ich bin ein berliner."
Magyar vagyok, és européer (ismeretlen szó esetén: wikipédia).
Mint sok más ezen a fórumon, akik ugyan nem szorulnak rá, hogy én védjem meg őket, de az ilyentől mindig felmegy a cukrom.