Törölt nick Creative Commons License 2012.02.24 0 0 1686

Broadwalk empire S01-e01-03 ig.

Minden hobós sorozat ilyen dirty?:-)

Ha nincs benne egy ordenáré dugás, min 4 ronda szó, és egy szétlőtt/vágott fej, akkor az már nem is ér? Vagy aki rossz az aztán nagyon rossz, aki jó az meg nagyon jó?

Ami rossz: omg de béna díszletek. Értem én, hogy nagyon akarták hozni a kor hangulatát, de minden plakát, vagy nagy reklám zsírúj, abszulut díszlet utcák, mint valami turista-vezetés. A zene. Az gáz. Szinte folyton szól ez a gramofon izé. Azért akkoriban nem hallgattak ennyire zenét mint manapság. Csak bizonyos időkben (koncert vagy este otthon, ilyesmi). Na meg megint egy óra alatt jegyezz meg paraszt 50 nevet arcot, aki azonnal kavarják a szart, de úgy hogy nem tudod ki kivel van.....

ja és néhány dolog rendkívül közhelyes. (Alkesz apu veri a terhes anyut: hatásvadász közhely, a város vezetése kizárólag és csakis korrupt hivatalnokokból áll, a városban midnenii tudja, hogy a kincstárnok úr mekkora genya, de meghívjáka nőegyletbe uggggyan máááá)

Ami jó: a karakterek jő erősek. Különösen a nyomozó, vagy Jimmy.A belső díszeletek szuperek, a ruhák, a négerek és a nők szerepe nagyon jól van ábrázolva szerintem.Az utalások a háborúra, vagy  a szlengek, hehehe. 

Kicsit még nézem de nem lesz a kedvencem.....