1. neked mi a f*sz bajod van velem
2. neked mi a f*sz bajod van a zsidókkal
3. mi közöd a vallásomhoz
4.ha így kérded zsidó vagyok, ha úgy kérded, akkor emellett vagyok még buzi, cigány, berlini és magyar is.
Én rácsodalákoztam egy jelenségre, arra hogy a legtöbb új tagja a topiknak olyan nevet használ, amivel korábban sehova sem írt. Az én beírásomban semmi bántó nem volt (max Billyre nézve, de majd egy hideg sörrel lehütőm a lelkesedését aztán futok nehogy fejbevágjon az üveggel).
Azt is írtam, hogy persze lehet, olyan aki most talál rá az index fórumra, csak meglep, hogy szinte mind.
Hogy ebben téged mi a f*sz bántott azt nem értem, de komolyan.
Visszanéztem, már az első írásod után is egy nagy sértettség volt benned, mert nem kaptál azonnal segítséget, miközben Dobri kolléga pont felajánlotta a segítségét:
Mellette valahol, valami kisebb németes hangzású helységben lesz a központ.
Dobri 3126
.....................................
Itt csak olyan van!:))
A lakást/szobát viszont Srasbourg-ban szeretném.
.................................
Azért a közlekedést is vedd figyelembe,meg az árak is mások.
Add meg a céged központjának a helyét és megmondom,hogy merre érdemes lakást keresned.
Magánszemélytől kell bérelni.
ebay,vivastreet,leboncoin ugrik be így hirtelen.
Majd te ezek után így reagáltál (3232)
A topik szervezkedő kemény magjának!
Ne legyetek elájulva magatoktól, nem vagytok különbek a szeletes családnál,
bármennyire akarjátok ezt magatokkal elhitetni.
Több napja kérdeztem pár dolgot, de nagy ívben leszartátok a bánatomat, nyomoromat.
Ne akarjatok különbnek látszani szeleteséknél. Ők legalább nem akarták belétek fojtani a szót. Ráadásul az ordenáré légiós barom megjegyzéseire, gyalázkodó köcsögözésére és anyázására egyáltalán nem reagáltatok. Rendre nem utatasítottátok. Úgy próbáljátok beállítani mintha ti hófehérek lennétek. Elárulom hogy piti kis szarrágók vagytok.
Most engem is utáljatok ki nyugodtan.
Miközben felajánlották neked, hogy szólj, hogy hol a célged központja és segít valaki ott helyben, te nem azt írtad, hogy mi a központ neve, hanem ezt.
Tudod itt a régiek és az úújak közül sincs mindenki egyforma helyzetben, mert akinek a cége intézte a szállást, az honnan tudná mi kell hozzá. Aki Párizs környékén lakik az honnan ismerné a Strassburg vagy Marseille környéki viszonyokat. Egyébként az, hogy mi kell a bérléshez, sokszor leírásra kerül, pl pont én foglaltam össze neked a 3233.
Na ezek után nem értem, hogy ez most mi volt
Üdvözlettel:
Egy posztkommunista-judobürokrata-liberális-bolsevik-zsidó-buzi-cigány-magyar