Előzmények a Malájzia,Szingapúr,Brunei topicból:
amaszat válasz | megnéz | könyvjelző 2012.02.21 16:14:38 © (1949)
Április első felében.
Anno Szingapúrt összekötöttem Tioman-nal (nagyon tetszett) és ahhoz hasonló szépségű kisebb szigetre vágyom. Perhentian tökéletes célpont lenne, dehát a távolság és az idő rövidsége miatt erősen meggondolandó...
Fülöp-szigeteken sosem jártam, Te melyiken voltál? Szerinted ez a 4-5 nap elegendő lenne 1 szigetre?
Előzmény: döme71 (1948)
döme71 válasz | megnéz | könyvjelző 2012.02.21 15:57:55 © (1948)
hááát végül is Perhentian nem lehetettlen, de min. 1-1 napod rámegy az utazásra...Talán a Fülöp-szigeteken érdemesebb lenne keresgélni. Pl Palawan, Busuanga, Cebu, Boracay, stb...Mikor mennél?
Előzmény: amaszat (1947)
amaszat válasz | megnéz | könyvjelző 2012.02.21 15:00:02 © (1947)
Hongkong-ban leszek 1 hetet és szeretnék utána 4-5 napot valahol eltölteni. Arra gondoltam hogy egy hkk-i városnézés után egy szép szigetet kellene beiktatni. Perhentian régi vágyam, szerintetek mennyire ésszerű HKK-ból elvergődni oda?
Ha van valakinek ötlete hogy ilyen rövid időre milyen szigetet érdemes felkeresni akkor ossza meg velem legyen olyan kedves.
Szóval én azt hiszem az alábbiak közül választanék:
-Hkg-Busuanga Cebu Pacific-el kb 5-7 óra + kb 1,5 óra pl Sangat Islandig (tökéletes hely egy kis lazításra, keresd vissza itt a régebbi hozzászólásaimat, tettem fel képeket is), de van a környéken elég nagy választék szép szigetből...
-Hkg-Caticlan kb 6-9 óra repülés +onnan Boracay kb még 30 perc...
-Hkg-Cebu kb 3 óra repülés, a reptértől a kikötőig 3-5 taxi, onnan 40 perc banca Malapascuaig...
-Hkg-Tagbilaran kb 5-7 óra repülés+onnan 30 perc hajó Panglaora...
Én most csak a Cebu Pacific járatait néztem, biztosan van egyéb alternatíva is a repülésre...