Persze nyilván egy szurkolói fórum szabad véleményei miatt nem jutunk be a 8ba..
Na ne röhögtess már, akik itt vannak azoknak igenis fontos a KKK, nincsenek itt ellendrukkerek nem is voltak. A nagyobb baj, hogy már ők is, köztük én is inkább el vagyok keseredve látva a mostani posványt és nihillt és a küszködést meg szenvedést amit át kell élni fordulóról fordulóra.
A kötelező meccseket hozzuk többé kevésbé bár kegyetlenül megszenvedünk mint pl a Zete ellen is, lesimázunk a gyenge Berény ellen kétszer, idegenben leszereplünk sorozatban, súlyos zakók, kivéve az anno Pipi vezette Sopron ellen hosszabbítás után, bravúrok itthon nincsenek, pedig korábbi években voltak.
Kezdve az idegenbeli meccsek vereségeivel, edzőkérdéssel, fegyelmezetlenségek, anyagi problémák?? Wilson elmenetén át ésszerűtlen légióscseréig Gosa??? kupa meccs "feláldozása" minden vot itt és még csak február van.
Persze legyen szurkolás meg bíztatás, ami egész évben nem volt csak bizonyos szurkolók részéről, meg minden, főleg ha azt látom én is, hogy többen a pályán belül és kívül is nem akarnak 8ba jutni, én se úgy állok hozzá és sajnos többen is így gondolkoznak....
A szájízt a pályán mutatott teljesítmény fogja meghatározni, régen elmúlt már, hogy a szurkolás határozná meg.