evm100508 Creative Commons License 2012.02.22 0 0 4084

Ide lettünk kiküldetve (bocs a nagyon magyaros szóért). :-)

De hidd el, hogy jobban élünk itt, mint Mo-on...

Lizike, nekünk sincs még Carte Vital-unk!!! Sőt, egyszerűen a két állam nem tud düllőre jutni, hogy mi is kellene, a magyarok mindenképpen kérik, hogy legyen itteni lakcímünk!!!  ami ugye itt nincs így hanem EDF számla, de az nekik meg nem elég... Szóval itt állunk 7 hónapja, gyerekkel, és reménykedünk, hogy senki nem lesz beteg, mert nagyon drága így (már egyszer voltunk dokinál), de nem mi vagyunk a hibásak, hogy nem halad a dolog. Szóval kissé kiábrándító...

Én is keresgéltem már ilyen sütős-főzős dolgokat, pl a tanárom mondta, hogy majorannát nem fogok itt találni, én még porcukrot sem láttam (persze, tudnék gyártani, ha lenne mondjuk kávéőrlőm), pudingport szüleim hoztak ki, túrót is szoktak, azt a repcsin feladandó poggyászban, hogy otthon lefagyasztják, és mire ideérnek még nem olvad ki teljesen, de akkor azt meg kell enni már. Szóval nem hosszúéletű dolog.

Tudtok esetleg erról valamit, hogy miért nem tudok online az Eiffel toronyba jegyet foglalni március közepére hétköznapra? Esetleg van valami, hogy le lesz valamiért zárva, vagy elképzelésem sincs? Nincs főszezon, szóval azt kizártnak tartanám, hogy minden időpontra elfogyott a jegy, még este 10:30-ra is.

Előzmény: Törölt nick (3933)