don-fr86 Creative Commons License 2012.02.21 0 0 4075

igen, szerintem is mindegy, hogy itt vagy ott ha nincs szabija, de ő mondta, hogy kérdezzem meg! de most már nem fogom őket felhívni, hiszek neked!(meg elegem is van már a telefonálgatálásokból...) ha ő nem hisz nekem, felhívhatja magának a konzulátust! :)

most nem jut eszembe minden, amit eddig kerestem, de azt tudom, hogy pudingport (sima főzős) nem találtam csak valami "flan" nevű bigyót (a dobozon lévő képről azt gondoltam, hogy ez talán puding lesz) de mégsem teljesen az, meg nem is ízlik nekem (meg van 1-2 sütireceptem, aminek a krémjébe pudingpor kell...) de kerestem már sima marcipánmasszát(pedig annyi mandula-alapú sütiük van!), meg nugátmasszát,mindenféle cuki tortadekót és fondant bevonatot is... zéró eredménnyel :(

most a többi nem jut tényleg az eszembe, de ha akarok vmit sütni, akkor sokszor van, hogy nincs hozzávaló...

arra is emléxem, hogy habfixálót meddig vadásztam! azóta direkt megfigyelés alatt tartom azt a polcot :) nem mindig van. nem roskadásig van a polc mindenféle sütikellékkel, épp az ellenkezője: inkább üresek és ha már tényleg csak 1-2 cucc van ott, akkor utántöltik!

te miket szoktál sütni? magyar v francia sütiket? én mindkettőt (persze a francia néha nem úgy néz ki, mint ahogy azt eltervezem... :) de azért ehető... )

Előzmény: piela (4074)