Bruschi85 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 10773

Azért abban a paksi csapat is közrejátszott, hogy elküldték most meg hirtelen nyerik a meccset, mintha Csipkerózsika álmukból felébredtek volna, nem most találták fel a spanyolviaszt.

Nem tudom, eddig Sabáli eredménylistáján is csak egy kupagyőzelem, meg két bronzérem van az MTE-vel.

Azt pedig nem zártam ki és nem is zárnám ki, hogy nálunk is lehetne egy olyan szakmai tanácsadó aki segítené a vezetőedző személyét :)

Jól hangzana ez a keret, bár elég merész, mert gondolom, hogy se Sosi, se Ronca nem szeretne "visszalépni" a mostani csapatukból.

Viszont Dávid Geri adott, mindenképp Józsit kell(ene) megtartani prioritás, de érte majd úgyis bejelentkezik az első négy csapat közül valamelyik.

Szikó biztos és Kiss Kori is sztem maradnának, Kuttor biztos nem.

Érdekes továbbra is a 8ba kerülés és nem is elérhetetlen igen tudom idegenbeli teljesítmény, a mai eredménnyel a Szeged is kiszállt a 8közé jutás mókuskerékéből, viszont nekünk, ahogy korábban is írtam a Sopronnal kell felvenni a kesztyűt és 1el többet nyerni ugye milyen egyszerűen hangzik, főleg, hogy még játszunk is velük.

Előzmény: norris21 (10771)