Csigabiga2 Creative Commons License 2012.02.19 0 0 24

Nem tudom mennyire van tudományos alapja. Amit én tudok, hogy beleolvastam a netről leszedett grafológia alapjába, néhány betűt megvizsgáltam a kézírásomból és rájöttem, hogy a személyiségemre nem illenek az ott leírtak. Pl: gy betű, ha a g-nél a kanyarítás nagyobb mint az y-nál, akkor előtérbe hozom magam másokkal szemben. Ez azért nem jellemző rám. Sokszor az a problémám, hogy könnyen engedek mások akaratának, holott a g-nél jóval nagyobb a lenti kunkor...  A betűim nem aprók, ami egészséges önbecsülésről, vagy inkább túlzottról árulkodik. Ellenben maximalista vagyok magammal szemben, ami nem engedi, hogy elszálljak...

Az o betűket alulról kanyarítom, ami azt feltételezi, hogy hazudós vagyok. Na ez aztán tényleg nem jellemző rám. Sorolhatnám. A t betűm áthúzása nálam inkább jobbra tart, ha valakinek balra, akkor a gyermekkorára nem szívesen emlékszik. Na nekem pont olyan gyermekkorom volt.

Szóval tényleg csak feltételezések, amik lehet statisztikailag talán fifti fifti alapon működhetnek. Nem tudom. Talán mint a horoszkóp. Ott is sokan felfedezni vélik a leírásokban magukat, de ez utóbbiról tudjuk mit mond a Biblia.

Egyet sajnálok,  hogy az elemzéshez a beleegyezésemet adtam. Ráadásul nem is adták ki az elemzést nekem.

Előzmény: flugi (22)