Gerbera31 Creative Commons License 2012.02.16 0 0 162216

az en TSH szintem mar elso honap gyogyszerezestol be is allt 2009be. Szerintem a tied is konnyen beall, ha az adagot eltalaljak. Amugy azt mondjak, hogy a TSH 2 korul kell legyen, de nekem mind a ketszer mikor teherbe estem  3,5-4 kozott mozgott, ugyhogy szerintem semmi sem  lehetetlen. szoritok nektek...

25 mg  euthyrox volt az en adagom, azzal jol el voltam, egesszen januarig, mikor felemeltek 50re ahogy megtudtuk hogy varandos vagyok. Mult szombaton csinaltunk uj vereredmenyt, hetfon kell a dokihoz vigyem, most biztosan meg emel a gyogyszer adagon, mert a TSH 5,39 lett (normal tartomany 0,27 - 4,2 ), az FT4  16,51 lett ( normal ertek 10,00-23,00). szerintetek? remelem a babanknak nem okoz gondot.

... nekem azonban gondot okoz az, hogy a heten szinte mindennap majdnem sikerult elajulnom, olyan gyengeseg es rosszullet jott ram... a hanyingerem konstans kitart velem, napi 1 hanyassal, egyebb ondom szerencsere nincs, a pocakom mar novoget, olyan aranyos :), most epp 12 +5 vagyunk, jovo szerdan megyunk nezelodni, remelem minden rendben van es lesz :)

...kepzeljetek kellett vegyek terhesnadragot, mert semmit nem tudtam mar begombolni :))

mindenkinek mihamarabbi pocakosodast,

Mucorga: vigyazz a pocaklakokra, jol vagy egyebkent? hanyinger?

gyvanitaval mi van? elveszett?

csuppancs, muzsa, vasbab, Katus27 szoritunk nektek

Pearl12 es izst varunk titeket is 

Előzmény: pearl12 (162210)