Bobo772
2012.02.16
|
|
0 0
2769
|
a váltó úgy áll, fékész a keret, meghagytam a csötengelyz annak csináltam keretet de nem lett jó. Esztergálni kellene egy csapágyházat a váltó szélére a féltengelynek. Ugye a robi 151 moci ment volna rá de az nem megy, erre szereztem egy intermotor álló 4 ütemü motort az menne rá, találtam a vastelepen fasza nagy átméröjü vaslemezt ami ki van vágva középen olyan mint egy O betü széles kerettel..:-) aztán vettem egy trakit trabi motor trabi és zsiga váltóval, azt kipofoztam indul megy jó a féke , de egy vonoszerkezetet kell rá csinálni olyasmit mint a tz-4k-nal van de nem hidraulikos lesz , szereztem kettes ekét lóvontatásút. De nem tudtam rendesen huzni mert az egyik szántott a másik kifordult.És erre megvettem a robi 52öt kicseréltem ezt azt és ez se indul..Most itt tartok , az ekét kell jobban beállítanom mert kicsit szét van hajolva a 2 fej és az lehet a baj..ugyhogy a fórumon felbuzdulva már van 3-4 motorom meg szerkezetek de csak a gyári honda a jó a kétütemüek nem mennek...van egy fürge motorom is de gyenge a mágnes a lendkerékbe el vannak törve a gyürüi, meg kicsit rozsdás a belseje azzal se tudom mi lesz..ugyhogy veszem a sz@rokat és szopok sokat....végén meg kézi taligával tolom a sok kukoricát amit letörök nyáron. :-)))) kicsit hosszu lett de tömören ennyi... |
Előzmény: iskra (2768)
|
|