"Mindenképpen jól mutatja a kááoszt, érdektelenséget és trehányságot ami lezen a területen felllelhető."
Az igaz, hogy itt nàlunk francia orszàgban sincs kolbàszbol a kerités, és nem minden megy olajozottan, de azért a kàosz, érdektelenség, trehànysàg szerintm fellelhetô otthon is böven !
Munkaûgyi hivatal : lehet, hogy Nektek rossz tapasztalataitok vannak, de ezért nem kéne àlltalànositani !
Amikor nekem szükségem volt ràjuk, akkor én is "àtestem" ezen a kôtelezö "alkalmassàgi randevuk" soràn, meformàlodott egy szép önéletrajz (addig volt màr 3 fajta is, de ott elmagyaràztàk, hogy a munkàltatok màst vàrnak tölem - màst akarnak leirva làtni...) egy motivàcios levél, etc.....
13 honapig voltam munkanélküli segélyen (havi 1250 euro !!!!) Minden honapbn kaptam vagy emilben, vagy postàn a külômbféle ajànlatokat, kikôzvetitettek 3 munkaerökôzvetitöhöz, és meghivot kaptam 2 àllàsbörzére !
Az csak rajtam mult, hogy nekem "kényelmesebb volt" maradni munkanélkûlinek (és màs kontinens felé kacsingattam akkortàjt), ugyanis màr a legelsö àllàsrandevun elfogadhattam volna egy kôzépvezetöi àllast arànylag korekt fizetéssel !!!!!
Billy