P.Freddy Creative Commons License 2012.02.10 0 0 544

Természetesen a magyaroknak szurkolok. Ebbe Navracsics (és a Fidesz) ámokfutása nem fér bele. És nagyon jó, hogy a már reflexxerű hazudozásaikat, amiket itthon gond nélkül benyelnek tőlük Élő Gábor féle csinovnyikok által irányított közmédia-kamerák és ezeken keresztül a híveik, azt ha máshol nagyképűen megpróbálják előadni, akkor pofára esnek.

Hátha itthon se fognak annyit hazudozni.

Egyébként nektek miért jó, hogy hazudoznak, miért véditek őket ezért (pl. Szijjártó, Selmeczi, Lázár, stb.)?

Na de végülis a történet:

Navracsics:
"Amit mondtam, azt nem kell újra elmondanom. Mi úgy szoktuk meg a Magyar Országgyulésben is, hogy komoly embereknek tekintjük egymást és hogyha valaki valamit mond, akkor az úgy van. Én természetesen, ha úgy gondolja a biztos asszony, minden panel végén elmondom, hogy a magyar kormány érdekelt az európai együttmuködésben. Azt is elmondom, hogy a magyar kormány érdekelt abban, hogy a jogszabályaink az európai joggal összhangban legyenek és azt is elmondom, amit már többször egyébként a biztos asszonnyal telefonon is megbeszéltünk, emailben is megbeszéltünk: természetesnek tartjuk, hogy a megállapodásnak megfeleloen az Európa Tanács javaslatait figyelembe vesszük a jogszabályalkotás során."

Kroes:
"Nem azt kérem, hogy vegye figyelembe. Azt kérdezem, elfogadja-e és végrehajtja-e azokat a konkrét ajánlásokat, amelyeket az Európa Tanács megfogalmaz."

Navracsics:
"Amennyiben ezek a javaslatok nem ellentétesek a magyar jogrendszerrel és a magyar alkotmányossággal, akkor természetesen."

Kroes:
"Ez más, mint amit ön az irodámban mondott nekem!"

Navracsics:
"Elnézést! Akkor hadd válaszoljak: nem más, ez ugyanaz! Én ugyanis a magyar alkotmányra és a magyar jogrendszerre felesküdött... stb."

Előzmény: takacsi (541)