Szerintem is rendjén van, hogy egy MOL felső vezető legyen megfizetve, hiszen a részvényesek elvárják a magasszínvonalú munkát.
Azt gondolom, az is helyénvaló, hogy az országgyűlési képviselők is kellően meg legyenek fizetve, nem feltétlenül MOL szinten, de jól, hiszen azt szeretnénk, ha jól felkészült, képzett, értelmes emberek vállalkoznának arra a hálátlan szerepre ami a képviselőjé, hiszen már az indulás pillanatában van egy nem jelentéktelen tábór, aki a halálát kívánja. Ez a tábor a megválasztástól kezdődően csak nő! :-)
Aradszki András úrral az a baj, hogy semmit nem tud felmutatni, amit a saját választókerületéért tett. Hány új munkahely jött létre Érden neki, az ő közreműködésének köszönhetően?
Mennyi vállalkozás települt mondjuk Érdre, akik növelik a helyi adóbevételeket?
Milyen olyan programot hozott ide, ami növeli a város idegenforgalmát?
Természetesen lehetnek olyan ügyek amelyek elkerülték a figyelmünket... :-)
Nos ha Aradszki úrnak köszönhetően az elmúlt két vében létrejött volna mondjuk 1000 új munkahely, senki nem kérné számon a jövedelmét!
Ha idetelepült volna egy vagy több olyan vállalkozás, amely sokmilliárd forintos forgalom után itt adózik, senki nem kérdőjelezné meg a jövedelmét?
Ugye nem kell folytatni!
Bennünket érdi polgárokat, leszámítva a KDNP fanokat, hihetetlenül nem érdekel, hányszor volt az illető úr vezérszónok, miként tette tönkre az egyházügyi törvényt, vagy éppen hány, a MOL érdekét szolgáló indítvánnyal élt. Ha ide is tett volna az asztalra, ezek mind-mind érdektelenek lennének.
Ellentétben Önnel én azt szeretném, mi azt szeretnénk, hogy Aradszki András úr nagyon sikeres legyen a választókerületében, hiszen az nekünk, akik itt élünk, nekünk lenne jó! Tudom ezt nagyon nehéz megérteni! :-)